Frokostjazz med Twang

Vi skal i år en tur til sydstaterne i USA med fantastiske Twang, som skal berige os med deres uovertrufne musikalitet og fantastiske show. De er i år et af de få danske navne, som er kommet igennem nåleøjet på programmet for Tønder Festival, men først kan du altså opleve dem i Danseteltet.

Twang er bas, banjo, violin, guitar og trestemmig sang. Twang er tre musikere med rødder i USA og den jyske muld. Twang har siden 2014 spillet et utal af koncerter og har fundet deres helt egen lyd og stemning.

Bandet mødte hinanden som studerende på Det Rytmiske Musikkonservatorium, hvor de alle tre stak lidt ud pga. deres interesse for den amerikanske folkemusik. De tre musikere har hele tiden haft en lyst til at udfordre folkemusikscenen og bringe noget nyt ind i traditionen. Det arbejde er indtil videre kulmineret med udgivelsen af debutpladen “Bebzy Biddle“, Live albummet “Live Tapes Volumen 1” samt i samarbejdet med Svante Sjöblom “Twang & Svante Sjöblom“. Et nyt studiealbum er indspillet maj 2022.
Twang er ligesom en trebenet taburet, hvor hver musiker er et af benene. Kun med alle tre ben er Twang Twang. Hvert medlem trækker i hver sin retning, men sammen sørger de for balancen. Twang mister aldrig styringen som samlet band, holder hinanden nede og får hinanden til at svæve.

Line up:

  • Thyge Søndertoft Pedersen – violin & vokal
  • Peter Banks – banjo, bas & vokal
  • Spencer Gross – guitar, bas & vokal

0 – 8. juli – 12:00.
12:00 — 14:00

Danseteltet – Festpladsen

Gratis