Jørgensen, Sørensen & Bugge

Jørgensen, Sørensen & Bugge spiller op til bal i Kaffeteltet fredag aften, og det kommer ikke til at gå stille for sig. De tre erfarne musikere formår i den gad at få benene til at flyve hen over dansegulvet med der legende og svingende sammenspil.

Når man siger dansk folkemusik, kommer man ikke uden om den legendariske musiker Steffan Søgaard Sørensen, der her fører an på violinen. Det rytmisk sikre og energiske spil får de gamle toture til at boble af liv og danselyst. Det er ikke uden grund, at han har været med til at høste hele 7 Danish Music Awards.

Kristian Bugge er meget aktiv på især den danske, skandinaviske og nordamerikanske folkemusikscene, både som musiker og underviser. Han har specialiseret sig i de stærke danske folkemusik traditioner og spiller med grupper som Jensen & Bugge, Gangspil, Kings of Polka. Han har i ca 10 år spillet som duo med nyligt afdøde musiker Karl Skaarup. Kristian brænder varmt for den traditionelle musik, men er også involveret i flere crossover projekter så som samarbejdet med den klassiske percusionist Ronni Kot Wenzell i duoen Wenzell & Bugge og i det danske “folkemusik big band”, Habadekuk. Kristian har flere Music Awards bag sig. Bl.a. ”årets danske folk artist” DMA 2011 og “årets danske folkemusiker” DMA 2016.

De bliver backet op af ragtimepianisten Kristian Jørgensen, som vi ellers kender fra jazz- og bluesscenen, hvilket der heller ikke bliver lagt skjul på. Uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og oplært i swingtraditionen i New Orleans bliver repertoirets spændevidde ikke bredere. Han var sidste år med på Årets Bluesudgivelse og har i øvrigt en Reumertnominering fra hans arbejde som komponist og repetitør på Det Kgl. Teater.

Line up:

  • Kristian Jørgensen, klaver
  • Steffan Søgaard Sørensen, violin
  • Kristian Bugge, violin

 

0 – 7. juli – 21:30.
21:30 — 23:30

Kaffeteltet – Festpladsen