Troubadurs on Tour i Nordby Kirke

De 4 sangere og sangskrivereBo Bech (The Reptones), Nis Gaarde (The Consolation), Rebekka Thornbech og Kristian Gaarskjær (Select Captain) optræder til hverdag allei egne bands og konstellationer, men slår sig nu sammen i en art sangskriverkollektiv, der tager rundt i landet og spiller 9 sensommerkoncerter. Vi er så heldig, at få dem til Fanø, hvor de spiller to koncerter i den kommende weekend, lørdag aften i Sønderho forsamlingshus og søndag i Nordby Kirke.
Fælles for alle 4 musikere er, at deres musik og sangskrivning er forankret i en klassisk amerikansk sangskrivertradition mange ofte benævner som americana. Men selvom de alle 4 er musikalsk beslægtede er der også en del forskelleat spore, så der er lagt i ovnen til en homogen, men også ganske varieret aften hvor de alle vil spille egne sange og bakke hinanden op i et virvar af strenge, tangenter og vokaler. Det er et format der er ganske velkendt fra de amerikanske spillesteder, og et format der lægger op til en  hyggelig aften med kærligheden til sangskrivningen i fokus.
facebook.com/TroubadoursOnTour
Igen er et begrænset antal billetter sat til salg online – vi håber, at I vil bakke op om at få gang i kulturlivet igen. 
Koncerten er støttet af Kulturministeriets aktivitetspulje.

1 – 23. august – 14:00.
14:00 — 15:30

Nordby Kirke

Køb billet