Wonderbrazz

Hold på hat og briller! Wonderbrazz er kommet til øen og går planken ud. Der er hermed servere en heftig omgang New Orleans Funk for Fannikerdagenes gæster. De er garanter for en fest, som hiver selv de mest stædige bargængere på gulvet.

“That’s some slick music you’re all playing and if it ain’t slick it ain’t funky”
Dr. John, New Orleans Music legend

“Før eller siden bør alle gøre sig den tjeneste at opleve en koncert med WonderBrazz”
Ivan Pedersen, sanger & sangskriver

I 1998 høstede WonderBrazz 6 stjernede anmeldelser for deres debutalbum “Live At Cafe Bopa” Med 7 cd’er og 800 koncerter senere leverer bandet stadig helt særlige koncertoplevelser, hvad enten du befinder dig på en intim jazzclub for at lytte eller på en svedig natklub for at danse. WonderBrazz har bl. a. spillet på Montreux Jazz Festival, New Orleans Jazz’n Heritage Festival, MIDEM i Cannes og deres musik er blevet brugt i flere Danske film og TV programmer.

Man bliver så glad til jeres koncerter sagde en af bandets fans engang og WonderBrazz blanding af New Orleans Roots, World Music og Funk har en helt særlig vibe, der tiltaler folk i alle aldre, nationaliteter og kulturer, både hardcore jazzfans og de der aldrig kunne finde på at lytte til jazz.

Sang, en tight hornsketion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i WonderBrazz magiske gryde. Tilsæt masser af interaktion med publikum, et udadvendt og let tilgængeligt mix af jazz, soul, boogaloo og New Orleans 2nd line, og så har du opskriften på en uforglemmelig aften i selskab med 6 fremragende musikere

Vi glæder os til at få “The WonderExperience”!

Line Up:

  • Peter W Kehl – trompet
  • Stig Naur – sax / voc
  • Ola Åkerman – basun
  • Henrik Kjelin – hammondorgel
  • Martin Seidelin – percussion
  • Esben Duus – trommer

1 – 13. juli – 23:00.
23:00 — 02:00

Danseteltet – Festpladsen

Gratis